Andra Veckan

Kommentera

Veckan började med två dagar i Skåne vilket gjorde att vi fick en mycket bättre förståelse för arbetsförmedlingen som en organisation i helhet. Det var också väldigt intressant att höra på problem, idéer och annat som ett förmedlingskontor har :) 

Nu har vi börjat hitta runt i lokalerna även om vi kan se lite vilsna ut ibland! Eller ja om man ska vara ärlig så hittar vi bara på två av alla våningar här!

Det är roligt att många vill träffa oss och faktiskt försöker göra lite nytta av oss genom t.ex. tester av produkter. Vi har nu testat både platsbanken och yrkeskompassen så det har inte bara blivit möten denna vecka!!! Vi börjar också tro att vi nästan har lite koll på hur organisationen ser ut (kanske?). 

Om man kort ska sammanfatta allt vi gjort hittills så är det nog ändå med ett ord: Möten! Det känns väldigt konstigt att gå från att vara elev till att sitta på möten hela dagarna (Är detta vuxenlivet?). Bloggen känns som en liten broms i alla fall.

Vi avslutade veckan med att ha ett avslutningsfika för två medarbetare. Fika är trevligt men alltid tråkigt att säga hejdå!