One Week Down 15 to Go

Kommentera

Nu har det plötsligt gått en hel vecka! Vi har träffat otrolig mycket trevliga medarbetare som tagit sig lite tid för att berätta om deras uppdrag på arbetsförmedlingen. Första bilden man har fått av Arbetsförmedlingen är att det är väldigt annorlunda än vad man tänker sig! Det är mycket folk som jobbar med otroligt viktiga projekt och uppdrag som inte syns för alla som står utanför men som hjälper mycket människor.

 <---(Omorganisering)   <---(Robin FurHat Hood)    <---(Fredagsmys)

Det har varit mycket möten denna vecka och vi har försökt att få lite insyn i hur Arbetsförmedlingen ser ut. Det har varit lite svårt att hänga med exakt vad alla gör (Sourcing, produktansvariga, samarbete, digitalisering, programmering och studio) och vilka avdelningar dem sitter på nu mitt under omorganisationen. Tanken verkar dock vara god så när allt har lugnat sig kommer det att fungera snabbare och bättre!

Dagens estimerade hisstid --> 4 minuter 20 sekunder  

Vi själva har blivit väl mottagna på alla sätt! Tips på lunchstället och andra saker som vi borde prova ramlar in ett efter ett och har ni några tips så är det bara att maila oss! Vi pratar gärna med alla som har tid och lust så det är bara att fråga om vi inte hinner först ;)